2 januari 2016

2016, vi är redo!

Ja, då var det ett nytt år igen. Vi firade in det nya året i Ekenäs med god mat och gott sällskap. Det kan hända att det dykter upp någon bild från festen, man vet icke. Jag är inte en person som tror på nyårslöften sådär med att jag skall sluta röka, sluta dricka eller sluta äta allt med socker. Det jag kommer att försöka är att minska mängden godis. Rktigt ärligt kan jag äta godis alla dagar. Inte massor, men ngåra godisar i dagen är inget jag tackar nej till. Jag skall alltså försöka minska godismängden så att jag bara äter godis en gång i veckan. Det är icke så mycket begärt. 

Något annat jag tänkte syssla med är att jag inte skall köpa ett substitut för det jag egentligen vill ha. Förstår ni hur jag menar? Jag är nu i en sådan situation. Jag vill ha en Gant långärmad men min storlek är slut i hela landet, så jag måste vänta. Att vänta är något av det värsta jag vet, har jag bestämt mig för att jag vill ha eller göra något så vill jag att det skall ske omedelbart. Det är inte roligt att vänta fast det ibland är rätt bra att kunna vänta på saker och ting. Har ni tänkt ut något ni vill ändra på nu under år 2016? 

Till sist tänkte jag visa mina nya ljuslyktor jag köpte från Lidl i veckan. Jag blev så glad när jag såg dem. De var snygga, och på rea. Hur bra kan det bli? Vi kom tillbaka till Esbo idag och nu är julen officiellt slut. Vi har plockat bort allting som har med julen att göra, eller nästan iaf. Det finns en liten ljusslinga på balkongen men den får minsann hållas kvar. Lite ljus behövs. Det som nu har kommit fram är allt koppar och så framför allt är det ju tulpaneranas tid. Jag känner att jag varje vecka vill ha en bukett tulpaner framme. Det är så hemtrevligt och fint!

2 kommentarer: