16 april 2016

Tio dagar senare

Hoppsan, det blev visst en liten bloggpaus igen. Det var en tuff vecka förra veckan men nu är jag back on track igen. Idag vaknade jag kring klockan åtta, utvilad och frisk. Till saken hör att jag fick hög feber och så ont i huvudet så jag spydde på torsdagen. Inte okej, men nu är jag tillbaka igen. 

Som sagt steg jag upp tidigt idag, lagade frukost till mig och Alexander och när vi ätit klart klädde jag på mig och gjorde mig redo för en shoppingdag i huvudstaden. Vädret var så amazing också så jag kunde gå med tunn jacka och hade ganska varmt. Hur skönt att det verkar bli vår, äntligen! 

Jag strosade omkring i olika butiker och försökte tänka på våren och plagg som jag känner mig snygg och bekväm i. Jag har länge tänkt köpa ett par vita jeans men aldrig vågat. Jag tycker att jag får lite kassler-effekt av dem men idag ville jag inte bry mig om det mera. Vill jag ha vita byxor så är det bara att köpa vita byxor. WORD! Så, nu är det gjort och jag hittade massa annat till våren också. Jag är väldigt nöjd över mina köp och väntar bara på att jag skall få sätta på mig allting. 

Btw, tänkte tipsa om en för mig ny butik. Den heter Orsay och finns i Forum. Jag har tänkt att det bara är en butik med "tant-kläder", men icke. Jag hittade så många plagg där. De är bra kvalitet, mycket bra pris och alla kanske inte går omkring med likadana kläder.

1 kommentar:

  1. Orsay är helt trevligt! Jag kom första gången i kontakt med kedjan i Polen (år 2006 eller så) och så finns den lite varstans i Tyskland :) Har dock inte besökt nån Orsay-butik i Finland, men antar väl att utbudet är ungefär detsamma.

    SvaraRadera