31 januari 2016

Januari månads favoriter

1. Urban decay - All nighter makeup setting spray. Detta är ett spray som skall göra så att sminket hålls längre under dagen. Jag har också börjat använda en ny primer så jag vet inte om det också hjälper med hållbarheten men jag känner att sminket hålls på hela dagen. Innan jag började använda detta spray smetades sminket bort från näsan och kinderna. 

2. Maxfactor - False lash effect, waterproof mascara. Som jag tidigare skrev så har denna mascara blivit en ny favorit. Jag älskar hur naturliga och långa mina ögonfransar blir med denna. Man måste sätta på mascara väldigt lugn för annars kan ögonfransarna klumpa ihop sig. Ta din tid och ögonfransarna blir fina och håller hela dagen. 

3. Essie - nr 282, shearling darling. Detta är mitt senaste köp från Essie och jag älskar färgen. Den är riktigt riktigt mörk röd med en brun underton. Det är snygg och passar riktigt bra nu på vintern. 

4. Loreal - Infallible 24h-matte foundation. Jag har min foundation i färg nr 11 vanilla, vilken är deras ljusaste. Jag tycker verkligen mycket om denna foundation. Den håller min hy matt hela dagen och den torkar snabbt, det blir alltså ingen klibbig yta i flera timmar. Man kan bygga upp den så att man antingen kan ha en naturlig täckning eller sen om man sätter flera lager på så bli den väldigt täckande.

5. Daniel Wellington. Min sista favorit för denna månad är min nya klocka. Jag har använt den nästan alla dagar i veckan. Den passar inte till alla outfits och man måste enligt mig lite matcha med färgerna på kläderna och accessoarerna. 

2 kommentarer:

  1. Tack för tipsen! Den där mascaran ska jag lägga på minnet, den jag har nu (från Mary Kay) är inte dålig, men den ger inte så mycket volym åt mina klena fransar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skall du absolut göra, gillar den verkligen! :)

      Radera